Objavljeno: 24 srp, 2020
Branimir Bubica i klapa Sebenico s novom će se pjesmom predstaviti na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

Nakon uspješnog singla “Nisan zna“, klapa Sebenico dodaje još jedan svojem bogatom repertoaru. Pjesmu “Štorija je stala” potpisuje sam Branimir Bubica, dok se za aranžman pobrinuo Leo Škaro.

Video spot djelo je Tomislava Dugandžića, a predivne lokacije otoka Murtera Punte Planke ostavit će vas bez daha. Glumica u spotu je Vodičanka Anđela Fržop, članica amaterskog kazališta POU Vodice, a 2018. je osvojila i nagradu na najbolju žensku ulogu u predstavi “Dvoje” na 58. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera.

“Ovo je meni do sad najdraža pjesma koju sam napisao i otpjevao, a najviše me veseli što su me aranžer i redatelj spota “skužili” i uvelike pomogli u stvaranju naše ovogodišnje Šanosne”, rekao je Branimir.

Podsjetimo, dečki su na prošlogodišnjoj Šansoni osvojili i treću nagradu publike, a što očekuju od ovogodišnje Šansone, rekao nam je Ivica Vlaić iz klape Sebenico:

“Nagradama se ne zamaramo, sami nastup na festivalu sa takvim imenom i tradicijom je nagrada, a ako pritom još netko prepozna ovu pjesmu i nagradi je, to je samo bonus koje ćemo objeručke prihvatiti!”

Javi nam se!