Objavljeno: 18 kol, 2020
Bajaga ipak 2021. godine!

‘Nažalost nije išlo. Iako smo dobili sve dozvole za održavanje koncerta (suglasnost Grada Šibenika, odobrenje Lučke uprave ŠKŽ kao vlasnika prostora, zeleno svjetlo lokalnih Stožera za povećanje kapaciteta maksimalnog broja publike), došli smo do birokratske prepreke koja je stopirala koncert. Radi se o mjeri MUP-a koja nalaže da se radne dozvole do daljnjega ne izdaju pjevačima s putovnicama zemalja koje nisu u EU’ – poručili su organizatori.

‘Naša duša je mirna i savjest čista, trudili smo se i radili pola godine da Šibenik ovo ljeto dobije koncert kakav zaslužuje. Glavom kroz zid ne možemo i nećemo. Nakon prespavane noći, sigurni smo da je na kraju bolje da Bajaga i Instruktore ugostimo iduće godine kad ćemo moći napraviti pravi veliki koncert bez ikakvih ograničenja i zabrana, te bez opasnosti za ugrozu publike.’

Povrat novca za kupljene ulaznice (i za Regius #10 i za solo koncert Bajage) možete ostvariti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 21.9.2020. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu.

Ako netko želi pomoći Udruga PARK kao organizatoru koncerta, za dosadašnji trud, troškove koje smo imali za ovaj koncert, te nastavak budućeg rada, slobodno možete ne zatražiti povrat i donirati 100 kuna koliko je koštala ulaznica u pretprodaji.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: