Objavljeno: 24 tra, 2023
AUDIO Šibenske uspomene: ‘Tarac. Čudna je to beštijica. Uglavnom živi u ormaru i ide vunenu robu’

Tečaj za aranžiranje izloga Biro za unapređenje trgovine iz Novog Sada u zajednici sa Trgovinskom komorom kotara Šibenik organizirao je jednomjesečni tečaj za aranžiranje izloga. Tečaj je pohađalo 18 radnika u trgovini, koji su zaposleni u poduzećima »Gradski magazin« i »Kornat«. Na kraju tečaja svim polaznicima podijeljene su diplome, a najbolji su nagrađeni novčanim nagradama. U aranžiranju izloga naročito su se istakli Fany Dužević, Boško Kerić i Marko Lokas.

Šibenski list 5. Rujna 1958.

Kako van to zvući1958 godine. Ali sudbina je tila da prvi posal u trgovini , nakon završene škole moj prijatelj Gvozden Benat bude upravo u Boška Kerića. Teško je reći jeli to imalo kakvi poriv da se bavi dekoracijom izloga kad je u tom dućanu uglavnom dolazija na spavanje. Sija bi na za blagajnu i zaspa. 

Cijelu emisiju poslušajte na našem Soundcloud kanalu:

 

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!