Objavljeno: 7 stu, 2022
AUDIO Šibenske uspomene! Pave Čala o bazenu u Crnici: ‘Meni se već nakon tri dužine zamantalo u glavi’

Svi imamo neka svoja sjećanja o bazenu u Crnici, ali kako je to bilo kada je Pave bija mlad slušamo u najnovijim Šibenskim uspomenama.

‘Jedan dan dođe mi Paškica, koji se baš doselija u Škopinac, jer mu je čaća tu napravija novu kuću, da iđen s njim trenirati plivanje na bazenu u Crnici. Nije mi iz prve ta ideja sila kako triba ali kad iz Škopinca Dragan i njegova ekipa idu pješke u Crnicu, zašto nebi i ja.
I dođen ja na bazen. Tamo situacija za ne virovat. Stotine dice pliva amo tamo po bazenu. Neki skaću sa skakaonica. Svi veseli i zadovoljni. Prvo moraš oprat noge pa proći kroz neki mali bazen a onda se tuširati prije nego uđeš u bazen.
Dovedu oni mene do Bore Baošića on me odmiri od glave do pete, namršti se i nešto promrmlja ispod brade, ja ga nisan ništa ni ćuja ni razumija i eto ja treniran plivanje. Tako san posta plivač.’

Cijeli tekst pročitajte na Pavinom Facebook profilu, a emisiju na našem Soundcloud kanalu:

 

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!