Objavljeno: 6 ožu, 2020
Asaf Avidan dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila

Jedan od najtalentiranijih pjevača današnjice premijerno će se predstaviti hrvatskoj publici na pozornici Tvrđave sv. Mihovila 4. kolovoza! Nakon internacionalnog uspjeha, platinastih i zlatnih naklada studijskih albuma, nastupa na najvećim festivalima i rasprodanih solo turneja, Asaf Avidan u Šibeniku će predstaviti i nove materijale s albuma čija se premijera očekuje u kolovozu ove godine.

Ekspresivan, androgin glas Asafa Avidana koji jednako podsjeća na Jeffa Buckleyja koliko na Ninu Simone najbolje je opisao Jon Pareles za New York Times – piše kao Leonard Cohen, pjeva kao Robert Plant, a ima karizmu kabare performera. Prvim albumom Now that you’re leaving, osvaja kritiku i publiku u rodnom Izraelu. Nedugo zatim, 2006. godine, Asaf okuplja bend nazvan Mojos s kojima slijede albumi Reckoning, Poor Boy – Lucky Man i Through The Gale koji su zabilježili zavidan uspjeh i doprli do šire publike, a svjetsku popularnost stekao je remiksom Reckoning Song (One Day) njemačkog DJ-a Wankelmuta koji se popeo na vrhove glazbenih ljestvica i zabilježio ogroman komercijalan uspjeh.

Snažna umjetnička vizija odvela ga je u samostalne vode, kada 2012. godine nastaje izrazito uspješan Different Pulses kojim Asaf Avidan otkriva nove načine umjetničkog izražavanja i izmiče žanrovskim klasifikacijama, ispipavajući mogućnosti modernoga popa. Slijede introspektivni Gold Shadow i Study on Falling u kojima elementi jazza, folka, soula, rocka i bluesa, uhvaćeni u mrežu snažnih Asafovih tekstova i jedinstvene vokalne interpretacije, prodiru duboko u istine ljudske emocije.

[ULAZNICE]

EARLY BIRD CIJENA: 230 KN

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju ekskluzivnu pogodnost online kupovine u sustavu Eventim koja traje od srijede 11.3. u 12h do petka 13.3. u 12:00h. Oni korisnici koji budu najbrži ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice (popust traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike).

Regularna prodaja ulaznica kreće od petka 13.3. u 12 sati u online sustavima Eventim i Croatia Tickets, u City Pointu (don Krste Stošića 1) te na ulazima Tvrđave sv. Mihovila.

Eventim ➡ bit.ly/AsafAvidan_Eventim

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: