Objavljeno: 15 tra, 2020
Antologija Miše Kovača najprodavanije izdanje u Hrvatskoj

Mišo Kovač glazbeni je fenomen naših prostora, čovjek koji je pomicao granice i postao najtiražniji te jedan od najomiljenijih izvođača u regiji. Iznimno bogata karijera iznjedrila je nebrojene hitove koje je teško pretočiti u kompilaciju, a da se pritom uvrste sve one pjesme koje imaju neupitan značaj za Mišu ili njegove obožavatelje. Novim, šesterostrukim CD izdanjem Antologija obuhvaćena je kolekcija pjesama koja seže u same početke njegovog glazbenog djelovanja sve do najnovijeg razdoblja, čime je ovo izdanje postalo najopsežniji i najbogatiji presjek karijere našeg glazbenog velikana. Odmah po izlasku Antologija Miše Kovača zasjela je na prvo mjesto HDU-ove službene HR Top 40 liste najprodavanijih domaćih albuma.

Osim što broji 131 pjesmu po izboru Miše Kovača koju su remasterirali Goran Martinac i Mauro Širol iz Croatia Records studija, ovo izdanje dolazi s iznimno bogatim popratnim sadržajima, knjižicom od 52 stranice u kojoj se nalaze rijetke fotografije Miše Kovača autora Stanka Karamana, Marka Čolića i Ivice Jakića te fotografije iz privatne arhive supruge Lidije Kovač i arhive Jugotona, odnosno Croatia Recordsa.

Ako me ostaviš, Ostala si uvijek ista, Malo mi je jedan život s tobom, Drugi joj raspliće kosu, Proplakat će zora, Noćas ćemo zemlji ko materi reći, Svi pjevaju, ja ne čujem, Poljubi zemlju, Zalij to cvijeće suzama sreće, Nikoga nisam volio tako, Jedina prava bila je ona, Dalmacija u mom oku, samo su neki od hitova koji su proslavili Mišu Kovača, a koji se nalaze na Antologiji.

Drugo mjesto najprodavanijih domaćih izdanja drži Diskobiografija Josipe Lisac, dok je na trećem mjestu album Dangerous Waters J.R. Augusta. Oba albuma objavljena su u izdanju diskografske kuće Croatia Records.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: