Objavljeno: 21 ruj, 2020
Alicia Keys novim albumom poziva na zanimljivo zvučno putovanje!

Alicia Keys, dobitnica 15 nagrada Grammy, svjetski poznata i omiljena glazbenica diljem svijeta, objavila je svoj dugoiđščekivani, sedmi studijski album “ALICIA” (RCA Records/Menart). Albumom Alicia poziva svijet da joj se pridruži na duhovnom, senzualnom i introspektivnom zvučnom putovanju. Album koji pokazuje mnoga lica Alicije u trenutačnoj fazi njezina života, nudi 15 pjesama, uključujući i suradnje s poznatim glazbenicima. Na albumu su joj se pridružili i: Jill Scott, Khalid, Miguel, Snoh Aalegra, Tierra Whack, Sampha i Diamond Platinumz.

“Ovaj album ima toliko posebnu energiju! Utjelovljuje sve što volim u glazbi i umjetnosti u ovom trenutku svog života,” kaže Alicia i ističe: “Jako sam uzbuđena što ću se povezati s ljudima iz cijelog svijeta kroz ove zvukove, stihove i melodije. Album sam nazvala “ALICIA” jer sam se osjetila više nego ikada dok sam bila u studiju. Ugodno mi je sa svim mojim različitim stranama do sam ga kreirala. Nadam se da će svi koji ga slušaju moći zajedno vibrirati kao najiskrenija verzija sebe.

 

Alicia je već proslavila izlazak albuma uživo na Good Morning America. Tijekom showa izvela je aktualni singl “Love Looks Better” na koncertu iznenađenja na Brooklyn’s Skyline Drive-In. Taj je događaj posvetila svima onima koji su bili heroji tijekom pandemije. Publika je bila u automobilima i na distanci.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!