Anica Matić

Započela kao voditeljica u rodnom kraju na Radio Drnišu al put me doveo na 88.6 mhz.​ Društvena i pozitivna, osm​i​jeh mi je lajtmotiv, kako bi Đole rekao.​ Ne volim kuhati​, ​ali zato volim jesti, pogotovo kad NETKO drugi sprema. Volim lito, more, kupanje. Uvik spremna za šalu, pogotovo kad je u pitanju moja obitelj koja često ispašta dok im pokušavam prodati novu ‘bazu’.​ Oni su mi na prvom mistu, ima nas dosta 80-ak članova samo najuže obitelji koji su uvik tu i za pomoć i za feštu i za žustre rasprave iz kojih zapravo niko ništa pametno ne nauči.

Uz to sve sam i mama 32-mjesečne djevojčice, za sve one koji kao i ja ne znaju matematiku, Vita ima 2 i po godine.
Uvik smo u điru, a na pitanje ‘di ćemo?’ Odgovaram s ‘ajmo’. Ne mogu reci da sam Cat ili dog ​person, iako imamo 3 psa​. Volim sve životinje, osim tuka, njih se malo bojim…

Volim gledati sport, više nego sudjelovati, no ipak su mi draže kućne zabave uz društvene igre i uvik dobru glazbu, slušam SVE, you name ​it​. Spajam ugodno s korisnim, pa tako i na ovaj posao gledam kao hobi, što je mnogi bi rekli privil​egija. Rekli bi ​- ​rodila mater za sve.​”

Javi nam se!