Objavljeno: 27 lis, 2020
Franka s pjesmom “Prvi osjećaj” u finalu Cesarice

Glasovanje za deveti po redu mjesečni hit je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu.
U konkurenciji za hit rujna bile su pjesme: “Carstvo sunca” u izvedbi Vatre, “Doza” grupe Colonia, “Fali meni ona” koju izvodi Jole te pjesme “Prvi osjećaj” u izvedbi Franke i “Sretan put” u izvedbi Mije Dimšić. Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Prvi osjećaj” koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

“Zaista vjerujem kako smo svi žedni ovakvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, veseli me da su je ljudi prihvatili i da je na njihovim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!” izjavila je Franka.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. studenog kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit listopada.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!