Zbog rekonstrukcije kolnika, od petka do nedjelje za promet se zatvara Ulica kralja Zvonimira od Vatrogasnog doma do Zadarske

Written by on 11/09/2020

U petak, 11. rujna, od 16 sati za promet se zatvara Ulica kralja Zvonimira u dužini od 200 metara od Vatrogasnog doma do križanja sa Zadarskom ulicom. Ulica će biti zatvorena tijekom vikenda zbog uklanjanja i rekonstrukcije dijela kolničkog sloja ulice kako bi se poboljšala površinska odvodnja oborinskih voda. Sanaciji ovog dijela Ulice kralja Zvonimira pristupa se zbog uočenih nedostatnih poprečnih nagiba ulice što uzrokuje slabu odvodnju vode s kolnika tijekom jačih oborina.

Molimo vozače iz zapadnih dijelova grada, Crnice i Njivica da tijekom vikenda za odlazak u centar grada koriste Državnu cestu D8, Jadransku magistralu i istočne ulaze u grad, Rokići i Vidici. Vozače koji iz centra grada prometuju prema zapadu, Njivicama i Meterizama da za izlaz iz centra grada koriste ulice Put gimnazije i Bana J. Jelačića preko Šubićevca.
Parkirališna mjesta Gradskog parkinga u zoni obuhvata radova se neće moći koristiti tijekom obavljanja radova. Sva vozila zatečena na tim mjestima u petak iza 16 sati bit će izmještena na prostor Gradskog parkinga u Mandalini, Velimira Škorpika 5.

Tijekom izvođenja radova pješački promet će se odvijati neprekinuto.
Radovi na rekonstrukciji kolnika će trajati do nedjelje uvečer kada će se iscrtati horizontalna prometna signalizacija. Ulica se za sav promet otvara u ponedjeljak ujutro u 4:00 sati.

Počevši od ponedjeljka sljedećih nekoliko dana u noćnim satima na rekonstruiranim dijelovima ulice izvodit će se radovi ugradnje svjetlosne signalizacije na pješačkim prijelazima koji neće značajnije utjecati na odvijanje prometa. Ipak molimo vozače za oprezniju vožnju tim dijelom ulice.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist