Uskrsni doručak kao kulturno nasljeđe generacijama koje ostaju

0

Turistička zajednica grada Šibenika u suradnji s Udruženjem obrtnika i Gradom Šibenikom organizira tradicionalni Uskrsni doručak u Šibeniku na Uskrsni ponedjeljak. ‘Bit će tradicionalna fritaja od pet tisuća jaja sa šparogama i pancetom’, kazao je Joso Smolić, prvi čovjek Udruženja obrtnika.

‘Cilj je prenijeti tradiciju Uskrsnog doručka na mlade i pokazati je turistima. Naglasak ovogodišnjeg programa je na mladima’, dodao je Smolić.

U bogatom programu sudjelovat će i poznati šibenski dizajner, Danijel Hrg koji će voditi dječju radionicu ukrašavanja pisanica.

Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića Više detalja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close