Sve je spremno za doček Nove godine, organizatori na Poljani očekuju oko pet tisuća posjetitelja

0

Posljednji put nego promjeni svoju vizuru, Šibenčani će se s Poljanom oprostiti dočekom Nove 2018. godine uz zvijezde silvestarske noći Dubiozu kolektiv.

U najluđoj noći očekuje preko pet tisuća posjetitelja, poručuju organizatori.

Novogodišnji program na velikoj pozornici na Poljani, u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, započet će nastupom Elementala u 22 sata, a već u 23.30 sati na pozornicu se penje Dubioza kolektiv. Točno u ponoć, započet će vatromet. Nakon koncerta Dubioze, u 2 sata ujutro u Đardinu započinje program Dobre vibracije, a za odabir novovalnih hitova do dugo u noć bit će zadužen Adventurin DJ dvojac – Živković i Kristić, odnosno Kraljeva straža.

 

Veliko finale jedinog plastic-free adventa u Hrvatskoj održat će se 1. siječnja 2018. na koncertu Nene Belana i Fiumensa kada počinje eko-akcija No plastik je fantastik kojom će Adventura skupljati donacije od 1 kune za čišćenje šibenskog podmorja.

 

Podsjećamo, večeras se na Adventuri održava koncert Mnogih Drugih s početkom u 21 sat, u subotu nas očekuje posljednji Mini Disco s početkom u 19 sati, dok će silvestarsko jutro začiniti Bagatini, koncertom točno u podne.