The Lost Disco u Tisnom objavio potpuni raspored

0

 

The Lost Disco donosi festivalsku pustolovinu punu sunca i mora koja će se održati od 17. do 20. kolovoza 2017. na jednoj od najljepših europskih festivalskih lokacija, The Garden Resortu u Tisnom.
The Lost Disco ugostit će četiri pozornice na kojima će nastupiti neka od najvećih škotskih i svjetskih imena. Dolaze Groove Armada (Tom Findlay), Hot Chip, Jazzanova, Norman Jay, Maribou State, Awesome Tapes From Africa, Hose Meat Disco, a tu su i imena kao što su The Skints, Ghetto Funk Allstars, Eva Lazarus Soundsystem, DJ Paullette, Dicky Trisco, Chris Massey (Electriks/Sprechen), Disco Deviance, Pete Herbert ili pak Dancefloor Outlaws.

 

Zabave na brodovima bit će na rasporedu dva puta dnevno. Uživat ćete u funk, soul, balearic house, disco i party zvukovima po danu dok ste na sunčanoj plaži i kupate se u prekrasnom moru, a odmarati i puniti energiju uz jutarnje svirke, sve smješteno direktno uz more. Zabava se nastavlja u klubu na otvorenom Barbarellas, jednim od najboljih na svijetu, sve do zore. Čeka vas puno glazbe, domaće hrane i pića u festivalskom restoranu smještenom na samoj lokaciji u intimnom zaljevu koji krije vlastitu plažu i prekrasne kutke za odmaranje.

 

Drugi najveći škotski festival Eden, na listi najboljih po pisanju medija poput Timesa ili Lonely Planeta, i njegova najpopularnija pozornica The Lost Disco dolaze u The Garden Resort u Tisno. Jedna od najljepših europskih festivalskih lokacija samo je nekoliko minuta udaljena od prekrasnog mjestašca Tisno koje krije sjajne restorane i vinarije, u blizini je Plitvičkih jezera, Nacionalnog parka Krka, kao i prekrasnih otoka, a povezana je i s zračnim lukama u Splitu i Zadru. Smještaj je osiguran na samoj lokaciji, a uz apartmane i luksuzne šatore, dostupno je i kampiranje u vlastitom aranžmanu, kao i smještaj u airstream prikolicama.

Dostupne su jeftinije festivalske ulaznice za regiju po samo 399 kuna koje uključuju ulaz na festivalske programe i u klub Barbarellas, ali ne i brodove, a mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Komentirajte