Sport Vision i Radio Šibenik u akciji! Antonio Graziani naš je zadnji dobitnik!

Written by on 23/10/2020

Konačno netko časti, a nije Božić! Radio Šibenik i Sport Vision zajedničkim snagama u listopadu ispunjavaju tvoje želje!

Zadnji dobitnik u nagradnoj igri ‘Ti kupuj, mi plaćamo’ je Antonio Graziani iz Francuske.

Kupio je savršenu majicu za zimske dane kao poklon, a mi smo mu platili račun. ‘Nema lipšeg grada od Šibenika’ – kaže Antonio, a mi se samo možemo složiti s njegovom izjavom.

 

 

Čestitamo svim dobitnicima, slušaj nas, prati i dalje na našim društvenim mrežama jer nikad ne znaš kad te možemo ponovno iznenaditi! 🙂

 


 

Danas duplo iznenađenje i svakom po 200 kuna! Račun smo platili mladom bračnom paru Ivani i Danijelu Malešu iz Šibenika.

 

 

 

Čestitamo Ivani i Danijelu, a ti nas pažljivo slušaj jer plaćamo račun još samo jednom ovaj tjedan! Kad? Kad? Kaaaaad? E pa slušaj nas i prati na našim društvenim mrežama Instagramu i Facebooku! 🙂

 


 

Današnja dobitnica Ivana Buličić dolazi nam iz Trogira i u Sport Vision je svratila da bi sinu kupila tenisice. Mi smo je taman kod plaćanja zaustavili, spremili novce i platili umjesto nje!

Isplati se ovih dana biti u Sport Vision trgovini u Dalmare centru! Čestitamo Ivani, a ti nas pažljivo slušaj i dalje i doznaj kad smo opet u Sport Vision-a.

 


 

I ovog tmurnog i kišnog ponedjeljka uspjeli smo vas oraspoložiti. Nakon dva dobitnika danas smo iznenadili gospođu Helenu Čubrić i njenu kćer Elu!

Čestitamo Heleni i Eli, a ti nas i u idućim danima pažljivo slušaj kad smo idući put u Sport Vision trgovini!

 

 


 

Drugi dobitnik kojem su Sport Vision i Radio Šibenik platili račun je Krešimir Kunčić. Dobro se opremio, trenerka, tenisice i rukavice za boks!

 

Krešo čestitamo!!

I idući tjedan patroliramo Sport Visionom u prizemlju trgovačkog centra Dalmare uzet ćemo na pik neke potencijalne kupce. Dođete li uistinu do blagajne s odabranim artiklom, ostat će vam sav novac u džepu jer mi ćemo platiti umjesto vas.

 


 

Josip Blažević prvi je dobitnik igre u kojoj Sport Vision i Radio Šibenik plaćaju račun!!

Josip je razgledao ponudu Sport Vision trgovine u Dalmare centru i odlučio se za savršene tenisice. Mi smo ga zaskočili na blagajni i platili njegov račun!

Sport Vision – tvoja vizija sportskog uspjeha!

 


Konačno netko časti, a nije Božić! Radio Šibenik i Sport Vision zajedničkim snagama u listopadu ispunjavaju tvoje želje!

Ti izabereš nešto a mi platimo umjesto tebe – može li bolje?

Razgledaj ponudu Sport Vision trgovine u Dalmare centru, izaberi što želiš i to je to!

Ne šalimo se! Ozbiljni smo! Od početka listopada šetamo Sport Visionom u prizemlju trgovačkog
centra Dalmare. Uzet ćemo na pik neke potencijalne kupce. Dođu li uistinu do blagajne s odabranim artiklom, ostat će im sav novac u džepu jer mi ćemo platiti umjesto njih.

Dakle – ti biraš, mi dođemo i platimo umjesto tebe. Totalno ludo, jel da?!

– Kad? Kad? Kaaaaaaaad?! – Slušaj radio Šibenik i saznaj sve detalje!

Sport Vision – tvoja vizija sportskog uspjeha!


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist