Restoran Marin – najbolja spiza uz najbolja vina!

0

Restoran Marin, na kružnom toku u Dubravi kod Tisnog, u obiteljskoj tradiciji od 2003. godine nudi dalmatinsku autohtonu kuhinju. Marin je poznat po jelima s ražnja kao što su janjetina i odojak, koji su nezaobilazni dio ponude, ali uz njih se služe raznovrsne tjestenine, jela sa roštilja, riblje delicije i druga jela koja svakako treba kušati.

Restoran Marin u ima u ponudi “baš pravu” pašku janjetinu i domaći krug ispod peke, pa se može reći da je i to već dovoljno!

Nakon odlične spize treba nazdraviti s kapljicom odličnog vina pa restoran Marin iz svoje vinske karte izdvaja Pošip, Vrbničku žlahtinu, Zlatan plavac i Ivan dolac – Plavac mali.

Restoran Marin može primiti 300 gostiju od toga se 150 mjesta nalazi u sali, a ostatak na prostranoj terasi. Zbog svog kapaciteta restoran Marin idealan je za organizaciju svečanih događaja, vjenčanja, krstitki, rođendana ili obiteljskih okupljanja. Restoran ima svoj veliki privatni parking u finoj hladovini.

Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića Više detalja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close