Restoran Marin – najbolja spiza uz najbolja vina!

0

Restoran Marin, na kružnom toku u Dubravi kod Tisnog, u obiteljskoj tradiciji od 2003. godine nudi dalmatinsku autohtonu kuhinju. Marin je poznat po jelima s ražnja kao što su janjetina i odojak, koji su nezaobilazni dio ponude, ali uz njih se služe raznovrsne tjestenine, jela sa roštilja, riblje delicije i druga jela koja svakako treba kušati.

Restoran Marin u ima u ponudi “baš pravu” pašku janjetinu i domaći krug ispod peke, pa se može reći da je i to već dovoljno!

Nakon odlične spize treba nazdraviti s kapljicom odličnog vina pa restoran Marin iz svoje vinske karte izdvaja Pošip, Vrbničku žlahtinu, Zlatan plavac i Ivan dolac – Plavac mali.

Restoran Marin može primiti 300 gostiju od toga se 150 mjesta nalazi u sali, a ostatak na prostranoj terasi. Zbog svog kapaciteta restoran Marin idealan je za organizaciju svečanih događaja, vjenčanja, krstitki, rođendana ili obiteljskih okupljanja. Restoran ima svoj veliki privatni parking u finoj hladovini.