Prosinac darivanja na šibenskim tvrđavama!

Written by on 03/12/2020

Predblagdansko raspoloženje ušuljalo se na šibenske tvrđave – uz tjedne popuste u suvenirnicama, tijekom cijelog prosinca poklon karticu Kluba prijatelja možete kupiti po upola manjoj cijeni i svoje najdraže iznenaditi originalnim poklonom.

POPUSTI U SUVENIRNICAMA OD OVOG VIKENDA

U suvenirnici na Tvrđavi Barone i u City Pointu, Tvrđava kulture vam ovaj vikend, od petka 4. prosinca do nedjelje 6. prosinca poklanja 20% popusta na dječji asortiman, baš na vrijeme da najmlađe iznenadi poklon u čizmici na blagdan sv. Nikole. Dječja majica, drveni štit i mač, bojice netipičnog oblika – Boya ili bojanka s povijesnim motivima – što god odabrali, osmijesi na malim licima sigurno neće izostati!

POKLONITE PRIJATELJSTVO!

Iako su zbog trenutne situacije ovog prosinca druženja poprimila drukčiji oblik, članovima svoje obitelji i prijateljima svejedno možete darovati nešto posebno – poklon karticu Kluba prijatelja i obići tvrđave u malom, ali dobrom društvu!

Poklon karticom darujete jednogodišnje članstvo u Klubu koje širom otvara vrata šibenskih tvrđava. Kupiti je, osim na ulazima tvrđava Sv. Mihovila i Barone, možete i u centru grada, u City Pointu koji je otvoren od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati.
Tvrđave su otvorene svakim danom osim ponedjeljka od 9 do 16 sati, a svi digitalni sadržaji – proširena stvarnost ili 3D mapping potpuno su besplatni za članove Kluba prijatelja i posjetitelje s dnevnom ulaznicom!

Sasvim dovoljno razloga za đir do tvrđava, zar ne?


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist