Pogledajte gdje možete donijeti potrepštine, što je najpotrebnije i gdje se nudi smještaj

Written by on 29/12/2020

Pomoć nudi i udruga Berta iz Knina:

Evo što je najviše potrebno:
– Hrana:
Brašno, Ulje, Riža, Šećer, Sol, Tjestenina, Juha u vrećici, Riblje i mesne konzerve, Slatki namaz. čokolada, marmelada, Trajno mlijeko, Dvopek, tost, Voda pakiranja od 0,5 l, 1,5 l. 5l, Voće suho, Orašasti plodovi.
– Higijena:
Sapun za ruke, Šampon za kosu, Pasta za zube, Četkica za zube, Jednokratne britvice, Maramice, Vlažne maramice, Toaletni papir u rolama, Higijenski ulošci, Dječje pelene, Štapići za čišćenje uha, Deterđent za rublje, Deterđent za posuđe, Gumene rukavice, Zaštitna maska

Potrebno je i baterija, akumulatora i svjetiljki.

Evo i tko nudi smještaj:

  • HPK sv. Mihovil obitelji pogođenoj potresom koja je ostala bez svoga doma u potresu, nudi besplatni smještaj u planinarskoj kući Alat kao i prijevoz.
  • Smještaj nude Jelena i Darko Ćevid, iz Hotela Park u Drnišu, nude smještaj obiteljima iz Petrinje. Njihov kontakt je: 091 8917 458.
  • Beatrice Bijelić iz Murtera nudi na raspolaganje pet apartmana i tri sobe petrinjskim obiteljima s djecom. Nudi se besplatan smještaj potrebitim obiteljima sve dok im se ne sredi situacija. Kontakt: 098 336 137.
  • Smještaj se nudi i u Šibeniku u hostelu Scala. Nude smještaj i hranu za dvije do tri obitelji. Ako treba, organizirat će i kombi da se dođe po njih.
    Kontakt – 0994378355

Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist