Počele prijave za rad na 62. Međunarodnom dječjem festivalu

Written by on 25/05/2022

Danas, srijeda, 25. svibnja, počinju prijave za rad na 62.Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku koji će se održati od 18. lipnja do 2. srpnja. Poziv je upućen studentima i učenicima, a poslovi su razni- od kultnog kičmatransa preko održavanja čistoće do kazališne, odnosno festivalske blagajne i recepcije. Posao na MDF-u iskustvo je koje se ne propušta!

ISKUSTVO KOJE SE PAMTI

Počeli su upisi za rad na 62. MDF-u u Šibeniku, a javiti se mogu studenti i učenici. Prijave se zaprimaju svakog radnog dana od 10 do 13 sati u tajništvu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku ili na broj mobitela 099 825 4135.

 

 

Svi zainteresirani vremena za prijaviti se imaju do 3. lipnja. Oglasi su objavljeni i na internetskoj stranici Studentskog centra Šibenik.
Traže se studenti, odnosno učenici za rad u tehničkoj službi poznatoj i kao legendarni kičmatrans, zatim na recepciji i blagajni i poslovima čišćenja. Osigurane su dnevnice, odlično društvo i posebna radna atmosfera tako tipična za šibenski Festival zbog čega je posao na MDF-u iskustvo koje se pamti.

SAMO ŠTO NIJE POČELO

62. Međunarodni dječji festival u Šibeniku počinje 18. lipnja i kroz dva tjedna događanja Krešimirov grad će pretvoriti zemlju iz snova za svakog dijete, roditelja, baku i djeda. I ove godine petog godišnje doba donosi pregršt zanimljivih predstava iz zemlje i svijeta. Stižu gosti s tri kontinenta, na stotine i stotine djece proći će kroz 38 radioničkih programa, uživat će se na ulicama i trgovima. I nema velikog ili malog čovjeka koji uskoro neće htjeti biti u Šibeniku!

Vidimo se brzo!


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist