19. Biograd Boat Show svečano otvara ministar turizma Gari Cappelli

0

Osim što će otvoriti sajam, ministar će biti i gost u glavnom panelu nakon otvaranja BBS-a 2017. u 15.00h na temu: „Strategije razvoja nautičkog turizma 2009.-2019.- uspjesi i izazovi”. Uz Ministra, u glavnom panelu će sudjelovati i Direktor HTZ Kristijan Staničić.

 

Panelu će se pridružiti i potpredsjednik HGK Josip Zahler, predsjednici nautičkih Udruženja pri HGK i predstavnik ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

 

Na ovogodišnjem 19. BBS održati će se i svjetska premijera jedrilice More 40. More 40, dizajnirana od strane talijanskog dizajnera Maruzia Cossuttia karakteriziraju elegancija i udobnost- najbolje značajke koje jedna sportska jedrilica može imati.

 

Za sve posjetitelje sajma će biti održane serija praktičnih radionica i predavanja o trendovima u nautičkom sektoru kao i održivosti nautičkog turizma.

Ove godine u sklopu Biograd Boat Show-a Društvo Morskih Viteza organizira stručni seminara otvoren za sve zainteresirane „Priprema skipera za sigurnu plovidbu”, 21.10., u terminu od 09.30-16.30 sati u hotelu Ilirija.

 

Srednjoeuropski sajam na moru je spreman za 19. rekordni sajam sa novim poslovnim/kongresnim programom.

 

Ovu godinu očekuje vas još jedan rekordan sajam, sa preko 320 izlagača i  300 plovila. Izlaglački prostor je u potpunosti rasprodan, također i novih 1000 m2 je popunjeno zbog velike potražnje, a završne pripreme u tijeku.

Dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače sa dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, a također će upotpuniti cijelu manifestaciju i dodatni četvrti veliki video ekran.

 

Novi poslovni događaj Biograd B2B sada uključuje sve nautičke djelatnosti i ima prošireni kongresni program sa još jednom dvoranom. Za novi poslovni događaj Biograd B2B je registrirano preko 400 poslovnih subjekata. .Grad Biograd je pokrovitelj događaja, dok je HGK sponzor i sudjeluje sa svojim kongresnim djelom sajma ” 1.HGK Dani Nautike”.

U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan Kongresni program, a i velika zabava u petak za sudionike sa hranom, pićem i živom glazbom. Za više informacija posjetite www.biogradb2b.com

 

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i  Nenu Belana s Fiumensima 21.10.s početkom u 22h.  Uz besplatan subotnji party s Nenom, spremamo Vam i  Mirnovec vatrometni spektakl , čiji će Fun Park Mirnovec također biti jedan od izlagača na Sajmu, nudeći cjelovit obiteljski ugođaj u Biogradu.

 

Restaurant marine Koranti            Zapadna marina – Hala B

Četvrtak 19.10 : Jet Set band

Petak 20.10.    Danijela Prpić & AJ Trio                   Freeway band & Dj Kesh

Subota 21.10. Samoborski Tamburaši                       Neno Belan & Fiumens

 

 

Regate– kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Pitter Offshore Challenge za vrijeme sajma.

Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu.

 

Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje.

 

Sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.

 

Posjetite www.bbs.com.hr te upoznajte sajam preko 360° virtual toura.

Posebne pogodnosti za smještaj u Hotelima Ilirija Resort potražite na web stranici: www.ilirijabiograd.com

Cijena ulaznice za BBS : 40,00 kn-www.bbs.com.hr