Otkrijte što vas čeka “Nediljom na Baroneu”

Written by on 16/10/2020

Kako je tjedan rezerviran za popodnevne aktivnosti u Kantuniću, mjestu za dobru zabavu i učenje u samom centru grada, nedjelje rezervirajte za Tvrđavu Barone!

Tvrđava kulture pripremila je jutarnji program za velike i male, odnosno aktivnosti za djecu i roditelje, bake i djedove, tete i tetke, prijatelje i pratnju… U kojoj god kombinaciji bili, zabava je garantirana!

Prva u nizu na rasporedu je već ove nedjelje, 18. listopada, kada će od 11 sati veliki i mali zajedničkim snagama sudjelovati u zabavnim aktivnostima na otvorenom, pod vodstvom kreativnih animatora, a cijela će tvrđava postati poligon za učenje kroz igru. Pod sunčanim nebom i na svježem zraku, aktivnosti će se održati poštujući propisane mjere i preporuke.

Ulaz je slobodan članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom. Treba napomenuti da šibenske tvrđave Sv. Mihovila i Barone sudjeluju u inicijativi Hrvatske turističke zajednice „Tjedan odmora vrijedan”, te da je cijena dnevnih ulaznica snižena za do 50%.

Iskoristite sunčane Nedilje na Baroneu i zabavite se zajedno sa svojim najmilijima!


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist