Objavljeno: 24 stu, 2022
Novo u eteru Radio Šibenika – svakog petka od ponoć manje 15!

Novo u programu Radio Šibenika – Muzika s kraja Tunela – glazbene minute u kojima promoviramo scenu elektroničke glazbe koja u našem gradu ima veliki broj poklonika, i to ne samo u publici jer, ne kaže se badava za Šibenik da je grad s najviše DJ-a po stanovniku na svijetu.

Svakog petka od ponoć manje 15, počevši od ovog petka, 25. studenog, u eteru Radio Šibenika na 88,6 / 100,7 / 104,9 Mhz ili live streamom na webu, kroz DJ setove predstavljamo predstavljamo glazbu zanimljivih izvođača koji su na neki način povezani sa Šibenikom, bilo da tu gostiju i izvode svoju muziku na našim pozornicama ili su na neki drugi način povezani s lokalnom scenom.

NOVE SURADNJE, NOVA – STARA GLAZBA

„Muzika s kraja Tunela donosi glazbu koju slušatelji inače ne mogu čuti u programu Radio Šibenika ili je barem tako bilo dosad. Dnevni program po ovom pitanju nećemo dirati no noćne minute osvježit ćemo s nekim novim suradnjama, s nekim novim glazbenim imenima sa scene koja postoji odavno i to ne samo u našem gradu, odnosno županiji već i mnogo šire. Ako je cijeli svijet pozornica, onda je i cijeli svijet naša publika jer – live stream preko našeg portal. Slušamo se od 0 do 24 inače, a od petka, 25. studenog, 15 minuta prije ponoći i u novom – starom žanru”, kazala je urednica Radio Šibenika, Snježana Klarić.

Glazbeni urednici i selektori novog programa, kako se već iz naziva emisije „Muzika s kraja Tunela” da zaključiti, dolaze iz Tunela, a riječ je o ljudima iz udruge RatCat i njihovim prijateljima koji u svojoj prvoj emisiji predstavljaju argentinskog producenta i DJ-a Thomassa Jacksona koji je prvi put gostovao u Hrvatskoj prošle subote i to upravo u – Tunelu.

Tko je bio u Tunelu prije gotovo tjedan dana, plesat će ponovno ovog petka uz frekvencije Radio Šibenika, tko nije, a žao mu je – evo prilike da nadoknadi propušteno.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!