Murter primio donaciju u zaštitnoj opremi. Toni Turčinov: ‘Hvala na lijepoj donaciji Lionsima Hrvatske. Znat ćemo se odužiti. Čuvajte zdravlje’

Written by on 21/04/2020

Epidemija koronavirusa zahvatila je veliki broj stanovnika općine Murter – Kornati te je usred nastale situacije bila proglašena blokada Murtera. Lionsi Hrvatske su u znak zahvale za dugogodišnju suradnju općini Murter – Kornati donirali zaštitnu opremu koja će mještanima pomoći u borbi s koronavirusom. U vrijednosti od 11 tisuća kuna kupljene su zaštitne maske, dezinficijensi i sredstva za čišćenje prostora.

Stigla je i zahvala načelnika općine Tonija Turčinova glasovnom porukom: „Stigla je pomoć. Hvala na lijepoj donaciji Lionsima Hrvatske. Znat ćemo se odužiti. Čuvajte zdravlje. Nadamo se da se vidimo uskoro u Murteru!“

Općina Murter – Kornati dugogodišnji je prijatelj organizacije Lionsa i pomagatelj najpoznatije međunarodne humanitarne regate te najveće europske humanitarne akcije Lionsa Jedrima protiv droge koja se proteklih šest godina u akvatoriju Kornata održava uz sudjelovanje više od 17 zemalja iz Europe i Svijeta. Ovogodišnja regata, sedma po redu, zbog nastale pandemije koronavirusa nažalost neće se moći održati na planirane datume u travnju, ali očekujemo da će se održati u listopadu.

No, Lionsi Hrvatske ovom lijepom gestom zajedno s načelnikom općine Tonijem Turčinovom te članicom LC Luca Šibenik Martinom Markov u ime svih mještana Murtera šalju pozitivnu poruku zajedništva, podrške i nade: PLOVIT ĆEMO MI OPET PUNIM JEDRIMA.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist