Mario Biondi, prvo veliko ime koje ovo ljeto stiže u Šibenik

0

Mario Biondi, jazz i soul pjevač specifičnog glasa, 2. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila izvest će svoje najpoznatije hitove te predstaviti  pjesme s albuma koji će svjetlo dana ugledati u ožujku.

Na Tvrđavi sv. Mihovila Biondi će predstaviti pjesme s aktualnog albuma Brasil, moćnog glazbenog izdanja na kojem se miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, nastali iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima. Ne sumnjamo da će tvrđava odzvanjati ljetnim ritmovima i pozitivnim vibracijama u nezaboravnoj večeri ispod zvijezda.

Popratni program ovog velikog ljetnog događaja organizator će objaviti u narednim mjesecima.

Očekuju se samo pozitivne vibracije, stoga svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme!

Prvi kontingent od 220 early bird ulaznica po cijeni od 220 kn u prodaji je od 5. ožujka!

PSSST! Tvrđava kulture nije zaboravila svoje vjerne članove Kluba, za koje je osigurala10% popusta pri kupovini ulaznica za ovaj vrhunski koncert! Kupnjom ulaznice u City Pointu individualna članska ostvaruje pravo na popust pri kupnji 1 ulaznice za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na 2 ulaznice uz popust. Broj ulaznica uz korištenje promotivnog popusta je ograničen, stoga požurite po svoju jer je divno biti dio Kluba!