IZ POLICIJSKOG BILTENA: Prijetio vršnjaku da će ga ubiti

0

Šibenska policija pritvorila je 24-godišnjaka osumnjičenog za prijetnju 25-godišnjaku. ‘Osumnjičeni je 22. siječnja u večernjim satima u Šibeniku oštećenog uz prijetnju silom odveo u svoj stan, gdje  je oštećeni bio prisiljen, nakon brisanja podataka, predati mu svoj mobitel’, navodi se u policijskom priopćenju. Mlađi muškarac zaprijetio je godinu dana starijem mladiću da će ubiti njega i njemu blisku osobu, ako nekomu kaže o događanju. Osumnjičeni je zaradio i kaznenu prijavu.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za omogućavanje trošenja droga. ‘Osumnjičeni je 2. veljače u večernjim satima u Kninu, u svom osobnom automobilu, omogućio trošenje droge marihuane maloljetnoj osobi s tog područja’, navodi se u izvješću Policijske uprave šibensko – kninske. Protiv osumnjičenog bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Tijekom vikenda na području županije prijavljene su  tri teške krađe. Nepoznati počinitelji provalili su u prodavaonicu zadarske tvrtke u Šibeniku odakle su ukrali novac i robu. Novac je ukraden iz ugostiteljskog objekta u Bilicama, dok je ponovno u Šibeniku provaljeno u nekoliko prostorija zdravstvenih ustanova iz kojih ništa nije ukradeno. Protiv nepoznatih počinitelja policija će podnijeti kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. U međuvremenu, nastavlja se istraga svakog od prijavljenih slučaja.