Iz policijskog biltena

0

Obavljen je policijski očevid na mjestu teške krađe na benzinskoj pumpi u Drnišu. Istraga je pokazala da su prilikom krađe ukradeni razni duhanski proizvodi. Nastala šteta krađe izvršene u noći s 25./26. listopada, tek se treba utvrditi. U međuvremenu, policija traga za još uvijek nepoznatim počiniteljem protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Kratki spoj na aparatu za vodu uzrok je požara koji je buknuo u frizerskom salonu u Brodarici u kasnim noćnim satima 25. listopada. Nastala šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. O požaru u salonu 36-godišnje vlasnice bit će izvješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

 

Policiji je prijavljen nepoznati počinitelj koji je između 16. i 26 listopada 59-godišnjem vlasniku iz broda ukrao ribolovni pribor. Krađa se dogodila u Pirovcu, a riječ je priboru vrijednom nekoliko tisuća kuna. Također, 29-godišnjak je prijavio krađu mobitela vrijednog nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.