I danas četiri nova slučaja oboljelih od koronavirusa

Written by on 11/04/2020

Na području Šibensko-kninske županije još su četiri osobe pozitivne na koronavirus, tako da se s današnjim danom broj oboljelih popeo na 64. Riječ je o dvije osobe koje su povezane s kninskom bolnicom od kojih je jedna zdravstveni djelatnik kninske bolnice, a druga pacijentica s područja Grada Skradina. Treća osoba oboljela od koronavirusa je bliski obiteljski kontakt sa zaraženom osobom s područja Općine Promina koja nema prebivalište u toj općini. Četvrta novooboljela osoba je zdravstveni djelatnik šibenske bolnice izložen zarazi zbog prirode posla koji obavlja.

Što se tiče oboljelih zdravstvenih radnika u zdravstvenim ustanovama na području Šibensko-kninske županije, na današnji dan imamo 9 oboljelih u OVB „Hrvatski ponos“ Knin i jednu osobu u OB Šibensko-kninske županije. Devet je pacijenata iz kninske bolnice oboljelo od korona virusa.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 11 osoba oboljelih od koronavirusa, od kojih je jedna osoba na respiratoru i njihovo stanje je stabilno. Dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 440 osoba, od čega je 240 osoba kontakt s oboljelim od COVID-19. U samoizolaciji, odnosno kućnoj karanteni je 377 osoba.

U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su dvije dojave o kršenju mjera samoizolacije za koje je provjerom utvrđeno da je jedna osoba kršila navedenu mjeru.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist