“Građani” sutra na Baldekinu dočekuju Vrijednosnice Osijek

0

Izvučeni su parovi osmine finala Kupa ‘Krešimir Ćosić’. Košarkaši GKK Šibenika za protivnika će imati Vrijednosnice Osijek.

Šibenčani Osječane dočekuju sutra  u 18 sati na Baldekinu i  potrudit će se doći do osme pobjede zaredom u hrvatskoj Premijer ligi. Na današnjoj konferenciji za novinare uoči  sutrašnje utakmice Vladimir Anzulović, trener ‘građana’ je kazao:

 

Inače, za ekipu  Vrijednosnica Osijek veže se i zanimljiv podatak –  u prošlom kolu pogodili su tek jedno od 20 slobodnih bacanja!

Evo što kaže Filip Bundović jedan od najboljih igrača GKK Šibenik u dosadašnjem dijelu sezone:

Anzulović i Bundović kažu kako je najbolji recept jaka obrana, obrambeni i napadački skok. Anzulović se nada jakoj podršci navijača

 

A iz Policijske uprave šibensko-kninske upozorili su da će sutra prije, za vrijeme i nakon utakmice vršiti foto i video snimanje na prostoru  sportske dvorane, kao i na prilaznim pravcima dvorani.

 

Četvrti krug Kupa igrat se 6. i 7. siječnja 2018. Pobjednici će izboriti Final Eight Kupa „Krešimir Ćosić“ koji se igra od 14. do 17. veljače, a domaćin će biti poznat nakon službenog Natječaja. Ždrijeb će se održati u dogovoru s obitelji Ćosić 10. ili 11. siječnja 2018. u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza.