Gibonni koncertom otvorio Polumaraton 4 Tvrđave: “Hvala publici što ste moj život napravili bajkom”

Written by on 28/05/2022

Sinoć je tvrđava sv Mihovila, čarobna sama po sebi, bila još čarobnija – Gibonni i njegov bend učinili su nezaboravnim petak navečer publici na tvrđavi. Tražila se karta više za vrhunski spektakl koji je priredila jedna od najvećih glazbenih zvijezda ovih prostora.

 

 

Upravo je Gibonnijevim koncertom na tvrđavi sv. Mihovil otvoreno dugo iščekivano vikend događanje – Polumaraton 4 Tvrđave. 

 

Dva sata zajedničke ljubavi i pjesme između Gibe i njegove publike, energija kakvu rijetki imaju i odnos pun međusobnog uvažavanja kakav također rijetki imaju sa svojom publikom. U jednom od emotivnih obraćanja publici, Gibo je zahvalio publici na sebi svojstven način: „Hvala vam što ste moj život napravili bajkom“.

 

(foto: Valerio Baranović)

 

Uzbudljiv vikend u Šibeniku nastavlja se i danas, 28. svibnja i to već od 11 sati na šibenskoj rivi kad startaju dječje utrke.

U 20 sati predviđena je Pivska milja, a od 21 sat na šibensku rivu stiže još jedna glazbena zvijezda – nezamjenjivi, specifični, uvijek svoji i uvik kontra  – T.B.F.!

U nedjelju, 29. svibnja u 09:00 predviđen je start polumaratona koji je središnji sportski događaj ovog vikenda – međunarodna atletska utrka na 21.098m sa startom i ciljem na šibenskoj rivi, te stazom koja obuhvaća sve 4 šibenske tvrđave! Osim polumaratona, trči se i utrka na 5km, koja starta u 09:10h.

Raspored događanja za subotu i nedjelju:

Subota, 28. svibnja:

11:00 – Dječje utrke

20:00 – Pivska milja

21:00 – T.B.F. – Trg Pavla Šubića

 

Nedjelja, 29. svibnja:

08:00 – Podjela brojeva – Trg Pavla Šubića

09:00 – Start polumaratona

09:10 – Start utrke na 5 km

U projektu sudjeluju Grad Šibenik, Tvrđave Šibenik te Turistička zajednica Grada Šibenika.

Sve informacije o utrci pronađite na našim službenim stranicama: www.4tvrdjave.hr Facebook Instagram


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist