Dragi naši ugostitelji bilo gdje u županiji, Radio Šibenik Vam daje besplatnu reklamu!

Written by on 18/02/2021

Odlučili smo uzeti stvar u svoje ruke jer znamo da Vam nije lako, da Vam je strpljenje na izmaku i da s nevjericom gledate u budućnost. Stoga Vam se stavljamo na raspolaganje jer vjerujemo da Vas na nogama drži još samo tih par slatkih riječi koje jedva čekate čuti: ‘Može veliki s ladnim’. Našu podršku imate, a ponuda vrijedi za sve ugostitelje s područja Šibensko – kninske županije.

Radio Šibenik će za Vas napisati, producirati i emitirati reklamu koja će se ‘vrtiti’ u programu radija i sve to za nula kuna! Važni ste nam Vi i vaši gosti, a i jedva čekamo sjesti na kavu na štekatu i popiti to piće s prijateljima na šanku.

Stalo nam je da iz korona krize izađemo zajedno i jači nego što smo bili, a besplatna reklama vama naš je zalog za sretniju budućnost s pregršt druženja u svima nam omiljenom lokalnu bilo gdje u županiji.

Ne gubite više ni živce ni vrijeme ni novac, javite nam se na e-mail marketing@radiosibenik.hr i sve ostalo prepustite nama. Nemate što izgubiti, a dobit ćete sigurno. Kontaktirajte nas i čekanje do konačnog pada epidemioloških mjera bit će vam lakše znajući da ste za svoj lokal učinili najbolju moguću stvar – osigurali mu besplatnu reklamu u eteru radija s tradicijom dugom preko pola stoljeća!

Mi znamo što radimo. Radio Šibenik, tvoj radio – uz naše ugostitelje!


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist