AUDIO/VIDEO Premijer Andrej Plenković otvorio Adriatic Business Centar u Šibeniku

Written by on 23/02/2021

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije danas je otvorila vrata Adriatic Business centar u Ražinama.

Riječ je o projektu vrijednom 20 milijuna kuna koji je u potpunosti financiran europskim novcem. ABC centar je rezultat osluškivanja svjetskih trendova u marketingu, ali i potreba lokalnih poduzetnika za brendiranjem i promocijom na globalnom tržištu istaknula je ravnateljica Razvojne agencije Mira Lepur:

ABC centar će biti dostupan svim zainteresiranim korisnicima, i izvan županije, u svrhu poticanja gospodarskog rasta , kazao je na otvaranju ABC centra župan Goran Pauk:

Na otvaranju Adriatic business centra bio je i premijer Andrej Plenković koji je istaknuo kako je županija dobila inkubator ideja za gospodarski oporavak i razvoj:

 

24. veljače počinju Otvoreni dani ABC-a koji će trajati do 2. ožujka!

 

Čekaju vas radionice i zanimljivi gosti! Doznajte više o brendiranju tvrtki, obrta i OPG-ova, mogućnostima audiovizualnog sektora, zelenoj i digitalnoj tranziciji, prilikama i izazovima za hrvatske regije, brendiranju vina, zdravstvenom turizmu, web trgovinama…

Od utorka, 24. veljače sva događanja u sklopu Otvorenih dana ABC-a su otvorena za javnost. Maksimalno 25 osoba (zbog epidemioloških mjera) može ih pratiti u prostorima ABC-a, a svi ostali – kliknite na live stream na ABC Facebook profilu.

Detalje potražite na www.rra-sibenik.hr


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist