Elektronička glazba uz slapove krške ljepotice!

Written by on 25/05/2020

Dvosatni DJ set Lawrence Kleina iz srca Nacionalnog parka Krka premijerno će se emitirati ovoga četvrtka u 21,00 sati na Facebooku RatCata, Nacionalnog parka Krka i na stranicama brojnih prijatelja i partnera, pa tako i na našem Facebook profilu.

Izvođenje melodične elektroničke glazbe u čarobnom okružju s netaknutom prirodom, uz slapove krške ljepotice Krke gdje se nalazi i najstarija europska hidroelektrana (Jaruga, 1895., otvorena samo tri dana nakon prve takve elektrane u svijetu na Niagarinim slapovima), vrhunac je dvogodišnje serije streaminga stranih i domaćih DJ setova na top lokacijama poput tvrđave sv. Nikole i sv. Mihovila, šibenske Gradske vijećnice, Muzeja Grada Šibenika itd.

Lawrence Klein svojim se nastupima u klubovima i na najpoznatijim regionalnim festivalima poput Exita, SeaStara, Dimensionsa, Love International Festivala i drugih prometnuo u jedno od najzanimljivijih imena na hrvatskoj sceni elektroničke glazbe.

Ovoga četvrtka slušamo ga i gledamo u dosad najraskošnijem izdanju s jedne od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija u ovom dijelu svijeta.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist